Freedance Garderen

zaterdag 28 mei FREEDANCE GARDEREN

iedere 2e en 4e za in Het Molentje

Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

 

Om in te schrijven voor de nieuwsbrief van Somatic Dance klik hier

MENU

Freedance Buiten!

12 juni tot en met 4 september 2021

 

NIEUWS: Juni 2021

Wat is er het afgelopen half jaar weer veel van ons allen gevraagd en wat hebben we ons best gedaan er het beste van te maken. Maar na zo’n lange tijd van strenge maatregelen en beperkingen dringt de behoefte naar vrijheid zich behoorlijk op. Gelukkig is er nu weer meer ruimte, dus belangrijk om aan die behoefte ook gehoor te geven. En daarom: we gaan weer ontmoeten, verbinden en dansen! Met elkaar. Na vorige maand al twee keer in De Wardborg, van 12 juni tot en met 4 september regelmatig Buiten. 

 Freedance buiten

 

 

 

Vorige zomer ben ik samen met mijn partner Paul verhuisd naar een prachtige buitenplek bij Garderen en daar hebben we de hele zomer iedere zaterdagavond heerlijk buiten gedanst. Het werd iedere week weer een feest van ontmoeten, verbinden, dans en plezier. Graag nodig ik jullie ook deze zomer van harte uit om op deze mooie plek de dans met andere dansers weer op te pakken. Hiermee zal Freedance Buiten de hele zomer er regelmatig op zaterdagavond zijn. (Mits redelijk droog weer en anders wijken we uit naar De Wardborg.) Reserveer tijdig online jouw kaartje, het aantal plekken is beperkt voor deze besloten avonden.


Over jullie vertrouwde Freedance in een ander z(S)omerjasje lees je hieronder alles.

Laten we blij en vrij vooruit zien.
Met zonnige dansgroet van Carla Somer

 

 afbeeldingen/compilatie 11 juli.png

 

Silent Freedance

naar ieders behoefte

silent danceOmdat we graag vrienden op de Veluwe willen maken - en houden - zullen we met draadloze koptelefoons dansen. ’Silent Disco’ is een beproefde manier om helemaal in de muziek op te kunnen gaan zonder de omgeving overlast te bezorgen. Wel zal de muziek via een klein boxje ook zonder koptelefoon zachtjes te horen zijn als je even wilt uitblazen maar toch betrokken wilt blijven bij de dansvloer. En verder kan een ieder op de dansvloer het volume aan zijn eigen hoofd regelen. Prettig toch?!

 

De plek

de maatregelen en voorzieningen

 

afbeeldingen/Irene en Paul FDB.jpgHet huidige dansprotocol laat dansen vrij. Dus als je wilt mag je de anderhalve meter loslaten en met iedereen dansen. Wel vragen wij je altijd eerst even af te stemmen met de ander(en). Graag laat ik het verder vooral aan de verantwoordelijkheid van een ieder.
Onze dansvloer is een groot gazon rondom de notenboom die kleurrijk verlicht zal worden. Dans op blote voeten of op schoentjes met zachte zolen. We kunnen uitrusten met een drankje bij een kampvuur. En er is een garderobe waar je je spulletjes kunt bewaren.

 

De sfeermakers

het programma


kampvuurOp een prachtige plek in de natuur, temidden van bossen, akkers en weides ontvangen wij jullie. Onze DJ’s Aloes, Marold en o’Nysos zullen er afwisselend zijn om er met ons een heerlijke avond van te maken. Per avond zal er een workshop worden aangeboden (max 1 uur) door verschillende teachers als Marjon van Opijnen, Clarissa Mainzer, Marold Emmelkamp en Carla Somer. Dit om met elkaar samen de avond in te gaan en de eerste verbinding aan te maken. En met het betrokken Freedance-team zal het je aan thee, sap, vers fruit en een kampvuur niet ontbreken.

 

 

afbeeldingen/fotostrip Freedance buiten.jpg 

 

Reserveren vooraf

en meer praktische zaken

entree FDBTijden
Vanaf 19:30 uur kan je al inlopen en landen.
We willen de avond graag zoveel mogelijk met zijn allen starten en afronden. Daarom stellen we het op prijs als je om 19:55 uur bij de begincirkel bent voor de workshop met elkaar. En om 23:30 uur is er een eindcirkel voor de gezamelijke afronding. Uiteraard kan je ook later komen en eerder vertrekken.

Reservering en bijdrage
Via deze link kan je direct reserveren. LET OP! Het is niet mogelijk zonder reservering aan deze besloten dansavonden deel te nemen. Het aantal plaatsen is tot 50 begrensd. De bijdrage voor een dansavond incl drankjes, fruit en gebruik koptelefoon is € 20.

 

Data: zaterdagen 12 en 26 juni, 3, 17 en 24 juli, 7, 14 en 28 aug, 4 sept   Bijdrage: € 20
Inloop: Tussen 19:30 en 19:55 uur   Workshop: 20:00 uur  Afsluiting: 23:30 uur

Adres: Ouwendorperweg 35, Garderen

Parkeren: gratis en alleen bij parkeerplaats Het Molentje, direct rechts aan het begin van de Ouwendorperweg komend vanaf de Apeldoornsestraat of Amersfoortseweg.

Carpoolen: vraag en aanbod

 

Oproep: Assistenten gezocht

met voldoende tijd om ook zelf te dansen


/fruit en sap tafelHeb jij zin om deel uit te gaan maken van ons gezellige team van Freedance Buiten? Wij zoeken assistenten: dansers die zo nu en dan (minimaal 3x) in ruil voor een extra gratis dansavond willen helpen met voorbereiden (1 uur vooraf) en opruimen (½ uur na afloop) en een klein cateringtaakje (½ uur) gedurende de dansavond. Zo blijft er ook ruim tijd over om zelf te dansen. Zie hierboven voor data en tijden.

Graag een berichtje naar carlasomer@gmail.com.

 

 

Annuleren

Jouw betaalde reservering kan niet worden geannuleerd, is datum-vast en kan niet voor een andere datum worden geruild. Wèl is het mogelijk om een andere danser blij te maken met jouw reservering. Geef dat tijdig per mail aan ons door.

Bij slecht weer wordt de avond verplaatst naar De Wardborg in Garderen. Daar krijg je uiteraard tijdig bericht van.

 

Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

 

Om in te schrijven voor de nieuwsbrief van Somatic Dance klik hier